Офіційна заява прес-служби авіакомпанії UM Air
Фото: http://umair.com.ua

На ринку авіаперевезень продовжується боротьба авіакомпанії-монополіста з конкурентами. Намагаючись вичавити з ринку будь-яких суперників, монополіст не гребує ніякими методами.

Як відомо, нещодавно авіакомпанія Ryanair, на прихід якої так чекали українці, була нагло витіснена з ринку завдяки корупційним зв’язкам авіамонополіста з владою.

Тепер на шляху до повного його панування в авіагалузі стоїть компанія UM Air (http://www.umair.com.ua), та, навіть більше, ― особисто власник UM Air Родріг Мерхеж - як ініціатор створення Асоціації підприємств авіаційної галузі України, що працює над встановленням справедливої конкуренції на ринку та реальної вартості на авіаквитки.

Зважаючи на безкомпромісність боротьби, авіамонополіст намагається завдати шкоди компанії UM Air, вдаючись до чорного піару персонально по відношенню до Родріга Мерхежа та його брата Маруна Мерхежа.

17 жовтня 2017 року в ЗМІ знову була спеціальним чином "вкинута" інформація про, начебто, існуючий зв’язок братів Мерхеж з авіакомпаніями "Хорс" та "Дарт", які наразі потрапили під санкції США.

Офіційно заявляємо, що власник компанії UM Air Родріг Мерхеж та його брат Марун Мерхеж не мають жодного стосунку до авіакомпаній "Хорс" та "Дарт", що дуже легко встановити, звернувшись до державних органів України з офіційним запитом.

Просимо представників ЗМІ, громадськості, інших зацікавлених осіб взяти наведене до уваги та утриматися від поширення неправдивої інформації щодо власників компанії UM Air.

Залишаємо за собою право скористатись ст. 277 Цивільного кодексу України та в судовому порядку притягнути до відповідальності винних у поширенні завідомо неправдивих відомостей та наклепу.

Подписывайтесь на аккаунт LIGA.net в Twitter, Facebook и Google+: в одной ленте - все, что стоит знать о политике, экономике, бизнесе и финансах.