За реформи відповідає не лише Яценюк, - Сюмар
Вікторія Сюмар

За проведення реформ в Україні повинні нести відповідальність усі міністри українського уряду і партії, які їх делегували, а не лише прем'єр-міністр Арсеній Яценюк. Про це заявила заступник голови фракції Народний фронт Вікторія Сюмар у четвер в ефірі телеканалу 1+1.

"Кабінет міністрів - це колегіальний орган, і всі рішення там приймаються більшістю міністрів. Від Народного фронту там немає більшості міністрів - є прем'єр-міністр і троє міністрів", - сказала вона.

"Там є міністр юстиції Павло Петренко, який робить багато позитивних речей. Це і люстрація, і дії, які спрямовані на відкритість органів влади тощо", - зазначила представник Народного фронту.

"Арсен Аваков, який розпочав боротьбу з корупцією і забрав справу Бочковського з Генпрокуратури, бо вона там вмерти могла. Саме міліція взяла на себе відповідальність доводити її до кінця. І міністр культури В’ячеслав Кириленко - пакет по декомунізації є дуже важливим", - сказала народний депутат.

За словами Вікторії Сюмар, всі інші міністри - це квота політичних сил, які входять до коаліції, і саме ті, хто їх делегував до уряду, мають нести відповідальність за своїх представників і за їхню роботу на цих посадах.

Подписывайтесь на аккаунт ЛІГАБізнесІнформ в Twitter и Facebook: в одной ленте - все, что стоит знать о политике, экономике, бизнесе и финансах.