Lviv Media Forum 2017 оприлюднив повну програму
8658d866b00752e274010c35d277c7a9.jpg

Завершується реєстрація на V Lviv Media Forum. Цьогоріч одна з найбільших у Центрально-Східній Європі подій про медіа і для медіа збере понад 100 спікерів з 15 країн.

Інавгураційну промову на Lviv Media Forum 2017 виголосить професорка Єльського університету Марсі Шор. На головній сцені Медіафоруму відбудеться generation battle між політичними журналістами Сергієм Рахманіним і Павлом Казаріним. Протягом першого і другого днів на аудиторію чекають 4 public talks: Майкл Вайс & Іван Яковина, Костянтин Еґґерт & Сюзанна Шоль, Олександр Ткаченко & Андрій Куликов, Катажина Квятковська-Москалевич & Отар Довженко.

Вже традиційно на Lviv Media Forum одному(-ій) з українських журналістів вручать Премію імені Олександра Кривенка “За Поступ у журналістиці”. Лекцію Свободи виголосить поет Борис Херсонський.

Окремі кейси презентуватимуть у паралельних тематичних потоках, таких як "Розслідування", "Ділова журналістика", "Медіаменеджмент", "Digital-журналістика", "Репортаж", "Сторітелінг", "Медіа і Реформи", "Культурна журналістика", "Регіональні медіа". Окрему дискусію присвятять темі Суспільного мовлення в Україні.

Під час Медіафоруму також відбудеться низка side-івентів, зокрема показ фільму номінантки на премію Оскар Ганни Полак Something Better To Come, лекція ведучої BBC World Ялди Хакім, DATA-івент від TEXTY.ORG.UA, презентація онлайн-посібника для підлітків "МедіаДрайвер", панель про висвітлення меншин тощо.

Ознайомитися із повною програмою Lviv Media Forum 2017 і дізнатися більше про цьогорічних спікерів можна на офіційному сайті.

Нагадаємо, Lviv Media Forum 2017 відбудеться 25-27 травня.

V Lviv Media Forum відбувається за підтримки Національного Фонду на підтримку Демократії NED, Фонду Джермана Маршалла (США), Представництва ЄС в Україні. Генеральний партнер - інвестиційна компанія Dragon Capital.

Організатори: ГО "Львівський медіафорум", Школа журналістики УКУ. За сприяння Львівської міської ради.

Подписывайтесь на аккаунт LIGA.net в Twitter, Facebook, ВКонтакте и Одноклассниках: в одной ленте - все, что стоит знать о политике, экономике, бизнесе и финансах.