15.03.2006 10:50

Пресс-Центр ЛІГАБізнесІнформ: Пресс-конференция по результатам исследования предвыборных программ партий и блоков в разрезе вопроса прав человека

16 березня о 10:30 в Прес-центрі ЛІГАБізнесІнформ(вул. Т.Шамрила, 23)відбудеться прес-конференція за результатами дослідження передвиборчих програм партій та блоків з огляду на питання прав людини.

Чи права людини є предметом зацікавленості політиків?

Чи такі вже демократичні демократи?

Чи пропонує щось опозиція?

Хто обіцяє найкращий захист прав та свобод громадян?

Чи розуміють політики потреби громадян?

У рамках проекту до парламентських виборів громадськості буде також презентовано аналіз фактичної законодавчої діяльності партійних фракцій і груп у Верховній Раді України 5 скликання (22 березня 2006 року).

Дослідження було проведено експертами Української Гельсінської спілки з прав людини та Харківської правозахисної групи в рамках проекту "Вплив на програмну діяльність політичних партій через моніторинг законодавчої діяльності та аналіз виборчих програм політичних партій щодо висвітлення питань прав людини".

Контакт та додаткова інформація: прес-служба Української Гельсінської спілки з прав людини, +38067 2091772, hordiyevych@gmail.com

www.helsinki.org.ua

Проект здійснюється завдяки фінансовій підтримці, яку надано на підставі угоди про співпрацю між Інститутом сталих спільнот (Монпельє, штат Вермонт, США) та Агентством США з міжнародного розвитку (ISC/UCAN).

ЛIГАБiзнесIнформ
украинская Сеть деловой информации
www.liga.net