5 квітня о 17:30 в рамках Четвертого міжнародного фестивалю "Дні документального кіно про права людини "Український контекст" в залі Британської ради свій фільм "Мої сни ніколи не обманюють" представить французький режисер Дідьє Грос. Фільм присвячено темі біженців.

Смотрите нас на YouTube: объясняем сложные вещи простыми словами

Яссін - афганець. Йому сімнадцять чи вісімнадцять. Без родини він сам приїхав довгою та повною болі дорогою, яка привела його у Францію. З моменту, коли він потрапив в Париж, мрією Яссіна стало отримання статусу біженця. І поки його справа розглядається, в нього не має іншого вибору ніж жити нормальним життям. Отож, щоранку, як і всі французькі діти, Яссін ходить до школи...

Проблема людей, які відчувають себе чужими як вдома так і на чужині, які постійно рухаються в напрямку пошуку щастя, і які шукають притулку там де їх не чекають відома і в Україні.

Про проблеми біженців та про становище, в якому вони опиняються після того, як лишають свою країну розкаже правозахисник з Вінниці Дмитро Гройсман одразу після перегляду фільму.

Більш детальну інформацію про Фестиваль та його програму можна знайти за адресою www.docudays.org.ua.

Генеральний інформаційний партнер фестивалю – діловий портал ЛІГА.net
Інформаційно-правовий партнер фестивалю - видання "Правовой АСПЕКТ".

на правах партнерской программы