03.01.2006 16:50

Присоединяйтесь к нам Facebook и принимайте участие в дискуссиях

ЦИК зарегистрировала кандидатов в депутаты от блока "Союз"


Центральная избирательная комиссия зарегистрировала кандидатов в народные депутаты Украины, включенных в список избирательного блока "Союз".

Как передает корреспондент ЛІГАБізнесІнформ, всего зарегистрировано 83 кандидата. 12 кандидатам было отказано в регистрации ввиду ненадлежащего оформления документов.

ЦИК зарегистрировала кандидатов в депутаты от блока "Союз"

Согласно Закону "О выборах народных депутатов Украины" кандидатов в депутаты может выдвигать "партія, яка зареєстрована в установленому законом порядку не пізніш як за рік до дня виборів, виборчий блок партій за умови, що до його складу входять партії, зареєстровані не пізніш як за рік до дня виборів. Висування кандидатів у депутати в багатомандатному окрузі здійснюється у вигляді виборчого списку кандидатів у депутати від партії (блоку) з визначенням їх черговості в цьому списку за формою, затвердженою Центральною виборчою комісією не пізніш як за 87 днів до дня виборів. Особа може бути включена до виборчого списку лише однієї партії (одного блоку). Партія (блок) може висунути в кожному одномандатному окрузі не більше ніж одного кандидата у депутати".

ЛIГАБiзнесIнформ
украинская Сеть деловой информации
www.liga.net