L’Oréal Украина провела День Социальной ответственности E-Citizen Day 2020

Кожного року компанія L'Oréal Україна проводить День корпоративної соціальної відповідальності – глобальний одноденний волонтерський захід у сфері соціальної взаємодії. Починаючи з 2010 року, спіробітники компанії долучаються до суспільно-благодійної діяльності. Захід підтримує місцеві соціальні, екологічні та громадські організації.

Солідарність співробітників – невід’ємна частина корпоративної соціальної відповідальності, особливо в часи соціального дистанціонування. Залишачись залученими завдяки сучасним технологіям, висловлюючи підтримку громадським організаціям та потребуючим верствам населення, у 2020 році ініціатива проводилась протягом листопада та в онлайн форматі "E-Citizen Day".
 
Краудфандингова кампанія

L’Oréal Україна спільно з благодійним фондом "Таблеточки" запустила краудфандигову кампанію, направлену на збір коштів співробітниками для закупівлі ліків для онкохворих дітей. Завдяки спільним зусиллям зі співробітниками, сума пожертви фонду від компанії становить 250 000 грн. Ініціатива здійснюється за підтримки брендів компанії – La Roche-Posay та L'Oréal Paris.



Онлайн навчання

Були проведені навчальні вебінари: для дівчат STEM наук, учениць та студенток від співробітників та співробітниць L’Oréal Україна з різних функцій (Корпоративних Комунікацій, Юридичного відділу, Наукового відділу, Логістики та Діджитал), а також вебінар по технікам макіяжу для жінок, постраждалих від домашнього насильства від націонільного тренера дивізіону Luxe.

Онлайн хакатон

У часи пандемії громадські організації потребують ще більшої допомоги зі сторони бізнесу. Із залученням Бренд менеджерів та Діджитал спеціалістів, був проведений онлайн хакатон щодо просування кампанії #gymforbabusya благодійного фонду "Давай Допоможемо" по збору коштів з метою побудови першого спортзалу в Україні для літніх людей, а також запропонові конкретні дії та рекомендації для успішного продовження кампанії фонду.



We are all citizens – we all have a role to play!


Про компанію L'Oréal

L’Oréal понад 100 років присвячує себе красі. В унікальному портфоліо компанії — 36 взаємодоповнюючих міжнародних брендів. Обсяг продажів Групи у 2019 році сягнув 29,87 млрд євро, а в її штаті по всьому світові працює 88 000 осіб. Як світовий лідер в галузі краси компанія L’Oréal представлена в усіх каналах дистриб'юції: на ринку товарів масового попиту, в універмагах, аптеках, салонах краси, точках безмитної торгівлі та електронній комерції. Дослідження та інновації, яким присвячують себе 4100 відданих своїй справі наукових дослідників, згуртувавшись задля задоволення потреб у красі по всьому світу, — ключовий елемент стратегії L’Oréal. Зобов'язання L'Oréal в охоплюють амбітні цілі в галузі сталого розвитку до 2030 року та мають на меті залучити усю її екосистему заради створення більш інклюзивного та сталого суспільства.