Украинцы колядуют по-европейски!

7 та 8 січня, о 19:00 у Київському театрі опери і балету для дітей та юнацтва відбудеться святковий концерт "Нові мелодії Різдвяної ночі".

Про те, що це за подія, які артисти будуть брати у ній участь розповів директор-художній керівник театру Петро Качанов.

«Коли ми говоримо про колядку, звичайно, уявляємо вечір, сніг, село, козу та зірку, але прийшов час зруйнувати ці стереотипи. Ми змінимо уяву про українські колядки. «Нові мелодії різдвяної ночі» - різдвяна програма, яка не має аналогів у країні! Автентичні та авторські колядки у новітньому та абсолютно неочікуваному аранжуванні зазвучать, як світовий кросовер, а симфонічна та духовна музика сприймається, як симфонічний хіт».

Окрім звичного для нас «Щедрика» ви почуєте ще 16 українських колядок, аранжування яких створювали: Іван Небесний, Роман Мельник, Олексій Баженов, Євгеній Брага, Сергій Пілютіков,Тимур Полянський, Артем Рощенко, Юрій Мельник, Іван Давиденко.

100 осіб на сцені, серед яких оркестр, хор та найкращі солісти країни - Тарас Штонда, Ольга Чубарева (Lady Opera), Ольга Фомічова, Олена Гребенюк, Дар’я Литовченко, Дар’я Миколенко, Олександр Вознюк, Олексій Жмуденко, Сергій Москальчук, Василь Сащук, Дмитро Фощанка, Анастасія Поліщук, хор та симфонічний оркестр театру та легендарна НІНА МАТВІЄНКО!

Ми створили не лише концертну програму - а вечір нереально потужної енергетики! Це не просто різдвяні колядки - це звучання музики Всесвіту!

Дрес-кодом заходу рекомендовані класичні кольори вечірнього вбрання.

Придбати квитки можна у касах театру та за лінком:

https://www.musictheatre.kiev.ua/ua/.