Подорожі з позитивними емоціями, довіртеся професіоналам
0f95690859b23f0f9f4de7f321fd678f.jpg

на правах реклами

"Може, вирушимо у подорож?" - це звучить дуже романтично, втім, лише доти, доки не виникає потреба тісно зайнятися організаційними питаннями. Купівля квитків, бронювання готелів, складання маршруту, логістика, візи, страховка… Безліч справ, які вирішити самотужки зовсім непросто. Можна, звісно, звернутися по допомогу до турфірм і операторів, однак далеко не всі з них можуть гарантувати якісний сервіс. Адже замість позитивних відгуків про незабутні поїздки, зараз ми дедалі частіше чуємо розповіді про проблемні ситуації, тривалі затримки, нестиковки трансферів, і, що найгірше, повний зрив планів. Особливо неприємно, коли скасовуються важливі ділові поїздки, адже це означає не лише зіпсовані нерви, а й значні фінансові втрати.

Чи можливо захистити себе від таких неприємностей ще на етапі планування подорожі? Звичайно, можна, якщо правильно підберете собі агентство тревел-послуг.

Чим має керуватися ПРОФЕСІЙНЕ тревел-агентство?

· Головний принцип - клієнтоорієнтованість;

· Захист інтересів клієнтів за будь-яких обставин;

· Підтримка у будь-якій точці світу;

· Незмінно високий сервіс;

· Організація будь-яких подорожей "під ключ".

Що для цього робить "КИЙ АВІА"?

Якість обслуговування і надійність - кредо нашої компанії. Наявність тісних зв’язків з партнерами, прямі угоди з авіакомпаніями, готелями, туроператорами та іншими постачальниками послуг - гарантія вирішення задач і захисту ваших мандрівок по всьому світі.

Але головним, вирішальним фактором все ж лишається широкий спектр послуг і пропозицій, які ми надаємо, а також складання оптимальних маршрутів і графіків поїздки.

"КИЙ АВІА" пропонує оптимальний комплексний підхід до питань планування подорожей, що дозволяє економити ваші гроші і час, отримуючи при цьому найкращий результат - відмінно організовану поїздку. Компанія забезпечить: бронювання і продаж авіаквитків, підбір оптимального варіанту перельоту, бронювання VIP-сервісу в аеропортах, можливість придбати залізничні квитки по Україні, СНД і Європі, можливість придбати автобусні квитки в Європу за ціною перевізників. Крім цього, компанія допоможе замовити для вас індивідуальний трансфер, орендувати автомобіль чи організувати вантажні перевезення.

"КИЙ АВІА" пропонує найширший спектр туристичних послуг, включаючи організацію індивідуальних мандрівок. Компанія може легко взяти на себе турботи про проживання туриста, адже співпрацює з 750 готелями в 164 містах України і 300000 у 180 країнах світу. Крім цього, тревел-агентство надає послуги страхування для приватних осіб, їх багажу, допомагає з оформленням віз і надає інформаційну підтримку.

В чому полягає зручність обслуговування в ВЕЛИКОМУ тревел-агентстві?

· Обслуговування по всій Україні;

· Однакові стандарти сервісу у всіх містах, де є представництва агентства;

· Можливість онлайн купівлі і підтримка в форматі "24/7";

· Додаткові можливості для корпоративних клієнтів і громадських організацій, які ведуть діяльність по всій країні.

Що для цього робить "КИЙ АВІА"?

Аби стати ближчими до клієнта, було створено широку мережу офісів по всій Україні. Більше 50 офісів у всіх великих містах.

Завдяки єдиним корпоративним стандартам обслуговування можна розраховувати на сервіс високого рівня в будь-якому офісі, а також оформити послуги через сайт, мобільний додаток з цілодобовою підтримкою в кол-центрі і відділі корпоративного обслуговування.

Компанія пропонує також комплекс пропозицій, особливо привабливих для представників бізнесу: організація ділових зустрічей і заходів, у тому числі виставок та конференцій в Україні та усьому світі.

"КИЙ АВІА" надає широкий комплекс корпоративних послуг, побудованих на принципах конфіденційності, стабільності й надійності. Довіра більш ніж 7000 юридичних осіб говорить сама за себе.

Які переваги роботи з ЛІДЕРОМ тревел-послуг?

· Великий запас міцності компанії;

· Не лише якість та асортимент, а й розвиток технологій обслуговування;

· Інновації, які розширяють можливості для організації подорожей;

· Програми лояльності і партнерства для клієнтів по всій Україні.

Що для цього робить "КИЙ АВІА"?

Корпоративний девіз "КИЙ АВІА" - "Вимогливі до себе, щоб залишатися кращими для вас", завдяки якому компанія ось уже більше 20 років не втрачає лідерських позицій на ринку, гідно долаючи труднощі економічних криз, стабільно розвивається і запроваджує інновації.

Так, із серпня цього року компанія надає клієнтам абсолютно ексклюзивну послугу у сфері українського туризму - можливість придбати паперові квитки на маршрути європейських залізничних перевізників. Таке нововведення має безліч переваг: можливість планувати закордонну мандрівку заздалегідь, оформлюючи квитки ще в Україні і при цьому суттєво економлячи на їх вартості. Оплачувати квитки можна в національній валюті, що теж дуже зручно. А працівники компанії допоможуть скласти маршрут будь-якої складності багатьма країнами Європи.

Для тих, хто користується гаджетами, в "КИЙ АВІА" впроваджено мобільний додаток "Авіаквитки онлайн". З його допомогою процес купівлі квитків на рейси будь-якої авіакомпанії став значно швидшим, зручнішим і навіть вигіднішим.

Завдяки індивідуальному підходу до кожного клієнта, враховуються інтереси всіх категорій громадян: студентам тут підберуть економні варіанти, представникам бізнесу запропонують корпоративне обслуговування, досвідченим мандрівникам - ексклюзивні тури. А організація мандрівок "під ключ" допоможе вам забути про хвилювання і сповна насолодитися новими враженнями.

Компанія тішить своїх клієнтів не тільки відмінною якістю послуг, а й приємними бонусами, різноманітними акціями, знижками, вигідними пропозиціями, захопливими заходами і розіграшами незабутніх подарунків.

Так, зовсім скоро, 11 вересня буде проведено "День вдячності нашим клієнтам" з безліччю подарунків і розіграшем вікендів у Львові.

Все найкраще - для клієнтів!

Бажаємо, щоб ваші подорожі завжди приносили лише позитивні емоції, а ми завжди будемо раді взяти на себе клопоти з організації ваших поїздок.