Bosch Украина и Let's help меняют формат благотворительности

Вечором понеділка відбулась подія, що сильно вплине на сферу української благодійності в Україні – підписання Меморандуму про співпрацю та партнерство між благодійним фондом Let's help та Bosch Ukraine. Відповідно до нього сторони погодилися об’єднати зусилля з метою спільної роботи у сфері благодійності через реалізацію спільних проектів.

Зі сторони Фонду Меморандум підписала керівник і засновник Ольга Бондаренко. Ольга відзначила: “Приклад Bosch Україна показує, що в нашій країні є соціально відповідальний бізнес і люди, що прагнуть змін для України. Ми зустріли однодумця і об'єднуємо зусилля. Спільний рух завжди приносить більший результат.”

Bosch Украина и Let's help меняют формат благотворительности
null

Генеральний директор Bosch Віталій Бульда при підписанні Меморандуму зазначив: “Я дуже радий й пишаюся нашою співпрацею з Фондом. Щире захоплення викликають співробітники Фонду, котрі вибудовують відносини з дідусями і бабусями під час регулярних поїздок – від усього серця. А найголовніше, що їх діяльність максимально відкрита та прозора, а 100% внесків йдуть на благодійність“.

На честь підписання Меморандуму оголошено перший дружній корпоративний турнір з настільного тенісу, який розпочинається 8-го червня. Всі зібрані під час турніру кошти будуть направленні на допомогу літнім людям у будинках пристарілих, в рамках всеукраїнського проекту “Гідна старість” від фонду Let's help.