Эпицентр: получить в подарок квартиру в Одессе - это очень просто
Анастасія Райзер із Харківської області

на правах рекламы

Стати одеситом дуже просто! Особливо, якщо ти здійснюєш покупки в мережі "Епіцентр К".

Протягом липня у кожному з гіпермаркетів "Епіцентр К" діє акція - покупець, який придбав товари на суму від 500 грн. та зареєстрував свій чек, має реальний шанс отримати одну з чотирьох квартир у новобудові в "південній Пальмірі" - Одесі.

Визначення фіналістів та переможців відбуватимуться майже щотижня - 5, 12, 19 та 31 липня. Слід зазначити, що особиста присутність учасників акції не обов’язкова! Слідкувати за результатами можна безпосередньо на сайті - колектив Епіцентру організував пряму он-лайн трансляцію з місця події. Саме таким чином компанія "Епіцентр К" ГАРАНТУЄ прозорість та чесність виборів.

Докладніше з умовами акції та її проведенням можна ознайомитись на сайті мережі.

Першого переможця акції було визначено 5 липня. Нею стала Анастасія Райзер із Харківської області, яка поділилася своїми враженнями і розповіла історію своєї перемоги:

"Цього разу ми купили штукатурку та фасадні будівельні матеріали. Саме завдяки Епіцентру ми не тільки утеплили будинок, але і порадували своїх дітей новенькою квартирою".

Поспішайте - залишилося ще три квартири, що чекають на своїх власників!

Акція "Стань одеситом!" вже не перша акція від Епіцентру такого масштабу. У червні чотири покупці Епіцентру стали власниками чотирьох квартир в Києві, а умови участі в акції були ідентичними.

Переможцями та власниками квартир у Києві стали наші реальні покупці:

Світлана Репужинська з Чернівців;   


 











 Ірина Буніна з Одеси;   

Ірина Колпак з Херсона;


Володимир Руденко з Вінниці.   















"Ми робимо все, щоб наші покупці відчули
турботу про них. Прозорість і контроль за проведенням визначення щасливого власника квартири для нас - це надзвичайно важливо. Ми дбаємо, щоб кожен покупець, кожен учасник, мав можливість пересвідчитись у тому, що він став переможцем у чесній боротьбі. Це підтверджує он-лайн трансляція на сайті Епіцентру, прямі включення на "Авторадіо", а також можливість бути присутніми у гіпермаркеті під час визначення переможця. Компанія "Епіцентр К" - це національна мережа, яка завжди робить для своїх покупців все для підвищення добробуту та надає їм можливість відчути, що Епіцентр піклується про своїх покупців, - Володимир Гончаров, заступник генерального директора компанії "Епіцентр К".

Епіцентр гарантує отримання квартир та прозорість проведення вибору учасників! Чекаємо на вас!

Докладніше тут.