5 квітня о 18:30 в рамках Четвертого міжнародного фестивалю "Дні документального кіно про права людини "Український контекст" пан Марсель Лозинські, метр польської документалістики, буде представляти свій фільм "Як це робиться" в кіноклубі КМА.

Присоединяйтесь к нам Facebook и принимайте участие в дискуссиях

В своєму фільмі Марсель Лозинські розкаже, що є правдою, а що є медійними технологіями, які заставляють нас вірити в те, в що потрібно, щоб ми вірили.

Пан Даріуш мріє стати консультантом. Він вступає в політичне життя і його кар’єра обнадійливо розвивається. Ви бачите спонтанну поведінку героя? Це є нічим іншим ніж грою вивчених жестів, підходів, прекрасно структурованим танцем, в якому не можна змінити жодного руху.

Цей фільм є доказом не лише факту, як легко маніпулювати натовпом, але й того, що сам маніпулятор є не більше ніж лялькою, якою управляють жага влади за будь-яку ціну.

Глядач стає свідком процесу, як з звичайної людини за допомогою певних технологій та стратегій можна зробити політика.

Після презентації фільми про те, як ЦЕ робиться в Україні розкаже директор з розвитку видання "Телекритика" Костянтин Дорошенко.

Також в рамках Фестивалю відбудеться ретроспектива фільмів Марселя Лозинського, а також режисер проводитиме майстер-клас з ко-продукції для молодих українських режисерів.

Більш детальну інформацію про Фестиваль та його програму можна знайти за адресою www.docudays.org.ua.

Генеральний інформаційний партнер фестивалю – діловий портал ЛІГА.net.

Інформаційно-правовий партнер фестивалю - видання "Правовой АСПЕКТ".

на правах партнерской программы