21.09.2001 17:36:54

Определен порядок расчетов с бюджетом предприятий топливно-энергетического комплекса и возмещения НДС предприятиям горно-металлургического комплекса

Определен порядок расчетов с бюджетом предприятий топливно-энергетического комплекса и возмещения НДС предприятиям горно-металлургического комплексаПостановою затверджено Порядок проведення розрахунків з бюджетом підприємств паливно-енергетичного комплексу та відшкодування податку на додану вартість підприємствам гірничо-металургійного комплексу.

Для проведення розрахунків приймаються непогашені податковий борг з податку на додану вартість підприємств паливно-енергетичного комплексу станом на 01.09.2001 р. і кредиторська заборгованість підприємств гірничо-металургійного комплексу за спожиті паливно-енергетичні ресурси та електричну енергію станом на 01.04.2001 р.

Відшкодування податку на додану вартість підприємствам гірничо-металургійного комплексу здійснюється в межах заборгованості, яка виникла після 01.01.2001 р., обліковується станом на 01.09.2001 р. та не погашена на дату проведення розрахунків.

Відповідно до цього Порядку розрахунки проводяться за згодою сторін на підставі актів звіряння та спільних протокольних рішень, підписаних усіма учасниками цих розрахунків та погоджених Першим віце-прем'єр-міністром України, шляхом залучення тимчасово вільних коштів державного бюджету або використання власних коштів.

LIGA ONLINE

Справка ИАЦ "ЛИГА"

Електронний варіант тексту постанови КМУ від 19.09.2001 р. N 1210 "Про проведення розрахунків з бюджетом підприємств паливно-енергетичного комплексу та відшкодування податку на додану вартість підприємствам гірничо-металургійного комплексу" знаходиться на опрацюванні в ІАЦ "ЛІГА" і доступ до нього буде відкрито найближчим часом на пошуковому сервері нормативно-правових документів LIGA ONLINE та у Всеукраїнській мережі розповсюдження правової інформації ЛІГА:ЗАКОН.